Nfl Odds, Kontúrok, Területi szórás

Míg a szakasz továbbjutása valójában 11,5 elemből áll, a friss Coltsra kell fogadnia sokak számára, akik úgy gondolják, hogy tucatnyi vagy akár több pontból is képesek győzelmet aratni. Beleértve, ha a Colts próbáld ki ezt a weboldalt megnyeri az összjátékot a jó 30-18-as különbség miatt, akkor megvédik az újat. Feltételezzük a magas pontszámot is, mivel az egymásra helyezett csoportok a legnagyobb pontszámot elért tizenkettő közé tartoznak, a meghívott kérdések alapján pedig az alap 7.

  • Ez lesz a csapatod összesített pontjainak fogadása a játékokban, a leghosszabb touchdown időtartama, valamint a legelső drive eredménye.
  • Az új Jets az év legjobb sztorijai közé tartozik, és lehet, hogy Russell Wilson kiváló szemétledobó volt.
  • Itt ezek nyilvánvalóak a Houston által a korai néhány nap 7-én választott fogadási folyamatban.

A legújabb Expenseshez képest csalódás mellett az új Bálnák a sportesemények legjobb közösségei közé tartoznak. Mivel a Chiefs jó négymeccses sikeres lépést tesz, az offense közel sem volt olyan jó 2010-ben, átlagosan 24,5 pontot kapott minden online meccsen. Jared Goffnak valójában a csúcson kell próbálkoznia, és ez a sértés a következő lépés megtételéhez tűnik, ami miatt Jameson Williams nagy veszélyt jelent a csapat számára. Az új Commanderek rögtön visszapattantak, aminek az útja benyomást gyakorolt ​​a legújabb Falconokra, amit a biztonsága biztosított, és ez három interceptiont nyomott körülbelül három sackkel a Desmond Ridderen.

Próbáld ki ezt a weboldalt | Nfl szorzók, körvonalak, terület fejlődése: Aktuális hatodik nap fogadási javaslatok az összes játék kiválasztásához

Mivel az NFL-közösségek megfelelő erőforrásokat biztosítanak ehhez a főműsoridős konfliktushoz, a friss NFL 7. hónap játéknyomai komoly fogadók érdeklődését keltették fel, akik szeretnének kihasználni a lehetséges lehetőségeket. Mindkét csapat betekinthet, bejelentést tehet és egy rendkívül fontos nyereményt biztonságba helyezhet a nemzeti rivaldafényben. A vadiúj NFL-naptárak minden felekkel szembeszállnak a nyomásgyakorlással, és új szakaszt adnak a kellemes összecsapásoknak és a kritikus osztálymérkőzéseknek. A hódolók és a szerencsejátékosok is pontosan szemügyre veszik a friss NFL Week 7 játéksorokat, és keresik azokat a kedvező esélyeket és esetleges felborulásokat, amelyek megváltoztathatják a friss NFL állást. Minden területre meglepetések leselkednek, a közelmúltban kiélezett csatát kíván adni, és székei mellett tartani a sportesemények rajongóit. Ennek ellenére Matt Canada a Steelers új felfogását támadásnak nevezi, örömmel fogadunk a legújabb Below 43.5-re a valószínűleg alacsony besorolású videojátékon belül, amelyet szinte minden párt nyer az új forgalmi versenyben.

Hétvégén, október 21

próbáld ki ezt a weboldalt

Ön minden bizonnyal 2023-ban történt, amikor Fitzpatrick nem kapott interceptiont, és körülbelül három jegyelhajlás fordulhat elő – a 19 választáshoz képest, és 47 szakítás lesz az első négy év miatt. «A fickó csak abban jár jobban, hogy elmozdítja a golflabdát – nem pusztán az elfogásokat, hanem a befejezéseket is» – mondta a Bates-i AFC kormánya, aki 11 idézettel hárított el. «Ma már hosszú ideje a csoport legegyenletesebb biztonsági védője indult neki.» Bates minden bizonnyal kifinomult a felvételi, azonban a the-up az online játék, és összpontosítani a szolgáltatás, funkciók továbbfejlesztett. «Nem mindenkinek felel meg a céljaidnak, de neki valóban szükséges» – mondta egy lelkes AFC szakember. «Tudni kell, hogy hol lehet állandóan. Jó ösztönök az ipar középpontjában.»

Saját szakértői NFL-pontszám-előrejelzéseink megszilárdításával, amelyek bekerülnek a legmagasabb szintű sportfogadásokba, az OddsTrader lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára a termékek birtoklását, és Ön útmutatást ad nekik a fogadási tevékenységekhez. A pénzvonal választása esetén próbáljon ki egy szint előrejelzést arról, hogy az emberek általában melyik bajnokok az NFL-játékokon.Saját mesterségesintelligencia-programunk a legkorszerűbb elemzések felhasználásával az NFL pénzvonalát kínálja, hogy minden egyes, gyakran értékelt ember számára megfelelő mennyiségű pontot fektessen be. Az OddsTraderben minden héten pénzvonalat találsz a legjelentősebb NFL-játékodhoz. Az egyének fogadási webhelyek, futballszakértők és Ön számítógépes képletek készítenek NFL-besorolási előrejelzéseket, hogy segítsék a rajongókat, a fogadók pedig tájékozott döntéseket hoznak.

És hogy két szervezet lesz a Sec Championship játékból?

Saját szerencsejáték-kalkulátorunk létfontosságú, hogy fedezze fel a pénzt annak érdekében, hogy meghatározza a lehetséges bevételeket aszerint, hogy például melyik vonalat keresi, valamint azt, hogy mekkora összeget döntött úgy, hogy fogad. Találkozzon szakértői előrejelzéseinkkel és számítógép-választékunkkal, amikor kutatja őket, hogy konszenzusos választhasson, hogy megtudja, mi azt jelenti, hogy az emberek hajlanak. Ahhoz, hogy az Eagles a nyereményhez jusson, le kell lassítaniuk a Dolphins bűnözését, és valószínűleg megtesz néhány labdaváltást. Ő a következő legnagyobb átlagos tenyeres időtartam minden meccsen több mint 34 alkalommal, és figyelembe veheti D’Andre Swiftet, valamint a talajjátékukat, hogy van-e előnyük.

Fedezze fel és fejezze be a következőt a PGA bajnokság során, azonban a közelmúltban a nyereséges brit Discover legújabb, legfinomabb valószínűsége. Ugyanakkor Rory McIlroy, aki a 2014-es év során még nem szerzett őrnagyot, ismét az esélyes csevegőszobákban ül. Az új, legrégebbi, legnagyobb belső tenisz 152. megjelenése miatt a hétvégén visszatér. A brit Unlock a skóciai Ayrshire-ben található Regal Troonból valószínűleg a 2024-es szezon utolsó legnagyobbja lehet, és lehetőségeinek kezelése különleges, nagyon ismerős arcot hoz fel.A legújabb Elks-funkciók mind a 4 versenyt kihagyták, de ezek is harcba állnak. Edmonton jellemzői 20 vagy több pontot szereztek minden egyes kiránduláson belül, és az Elks az elmúlt három hétvége során 3-0 ATS-es lépést tesz ki, miközben Ön a legújabb Under-t, valamint a legtöbbet a legtöbb eddigi 4 játékban cseréli.

próbáld ki ezt a weboldalt

Gyakorlati kérdés a Buccaneers számára az lehet, hogy megfelelő dúdolást kapnak-e a sértettségből ahhoz, hogy megvédjék a kétujjas továbbjutást. Idén csak egyszer szereztek több 21 pontot, így ez valószínűtlennek tűnik. Alig van több vita, és ettől a párttól elvárják, hogy nyerjen. Valószínűleg a rendkívül elmúló Panthers-szurkolók küzdenek azért, hogy csapatuk lelkes, gyengén teljesítő, de még mindig előrehaladott Bucs-csapatot szerezzen. De nem, a legújabb ajándék ebben az esetben nagyobb intrikát kínál.

Arizona parancsnokai a New York-i óriásokhoz képest: Nfl 7. napi lehetőség, körvonalak, választások és legjobb fogadások

A legújabb Dolphins 5-1 a hagyatékból, a Lions-hoz kötve, hogy felfedezzék az NFL legjobb listáját. Készítse elő popcornját, mivel a Weekend Nights Sports a 7. napon gyakran felvonultatja a friss Miami Whales-t, aki Lincoln Economic Occupationba utazik, hogy fontolóra vegye az új Philadelphia Eagles-t. Ennek az online játéknak az 53.5-ben megnyílt komplettjei 52-re költöztek, de ennek ellenére ez a legnagyobb tele a panelen.A gyakorlati megközelítés általában aláírja hosszú nevük sikerét.

Menú
× ¿En qué puedo ayudarte?